Фундація Олени Зеленської та Ukraine House передали ноутбуки вчителям на Херсонщині

30 Листопада 2022
У рамках проєкту Digital Equity for Ukraine Фундація Олени Зеленської та Ukraine House Foundation у Вашингтоні передали 2,309 ноутбуків вчителям з Херсонської області. Ноутбуки та програмне забезпечення надали компанії HP Inc. та Microsoft Inc. Організація постачання ноутбуків вчителям відбувається в межах ініціативи GBC-Education за підтримки Посольства України у Сполучених Штатах Америки.

Впродовж листопада Фундація Олени Зеленської та Ukraine House отримали в рамках проєкту Digital Equity for Ukraine майже 21,000 ноутбуків. Їх передають вчителям з найбільш постраждалих від війни громад в 12 регіонах.

“Українські вчителі пережили вже чимало незгод. Вони викладають у бомбосховищах, вдома, під обстрілами – продовжують доносити знання у будь-яких умовах. Тож ми хочемо надати їм підтримку за їхню відданість своїй справі та підтримку наших дітей,” – розповідає директорка Фундації Олени Зеленської Ніна Горбачова.

Digital Equity for Ukraine – це проєкт, який створила Глобальна бізнес-коаліція для освіти (GBC-Education) за сприяння Фундації Олени Зеленської, щоб забезпечити українських вчителів ноутбуками заради покращення освітнього процесу. Донорами проєкту виступили компанії HP Inc. та Microsoft Inc., які надали ноутбуки та програмне забезпечення. Постачання ноутбуків до вчителів забезпечують GBC-Education, Ukraine House Foundation у Вашингтоні та Посольство України у Сполучених Штатах Америки.