Фундація Олени Зеленської розповіла найбільшій благодійній організації Південної Кореї про життя та запити українців під час війни

17 Травня 2023
Візит до Південної Кореї Фундація розпочала зі знайомства з найбільшою благодійною організацією Community Chest of Korea. Вона єдина, яку корейський уряд підтримує вже 25 років

Благодійна організація Community Chest of Korea має багато спільного з Фундацією. Насамперед – спільні цінності, у центрі яких є людина.

Як і Фундація, Community Chest of Korea фокусується на допомозі тим, хто її потребує. Підтримує малозабезпечених, дбає про дітей-сиріт та сприяє покращенню добробуту людей та країни.

Перша Леді України ознайомила корейських благодійників із діяльністю своєї Фундації.

«Я створила Фундацію, аби через свої міжнародні зв’язки допомогти якомога більшій кількості людей в Україні. Агресор щодня застосовує тактику терору проти мирного населення України. Фундація сфокусована на трьох важливих напрямках, які стануть базою для кращого майбутнього: гуманітарна допомога, освіта і медицина», – зазначила Перша леді та засновниця Фундації.

Серед пріоритетних проєктів Фундації Олена Зеленська назвала:
  • у сфері медицини – відбудову Ізюмської центральної лікарні;
  • у сфері освіти – безперешкодний доступ до освіти через облаштування укриттів в школах та садочках, забезпечення вчителів та школярів цифровими девайсами, закупівля шкільних автобусів;
  • у сфері гуманітарної допомоги – будівництво житла для дитячих будинків сімейного типу, які виховують сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також забезпечення цих родин автотранспортом.

Фундація завжди рада новим міжнародним партнерам, бо відбудова країни лише починається. І починається саме із забезпечення найнагальніших потреб людини. Вдячні однодумцям із Community Chest of Korea за безцінний обмін досвідом та відданість людським цінностям, що не залежать від континентів.

Фундація  продовжує шукати меценатів для реалізації важливих для людей проєктів і робити все, аби відновлення добробут та життя українців залишалися у фокусі світової спільноти.