Фундація Олени Зеленської спільно з посольством Швейцарії забезпечила базові потреби будинків сімейного типу на Сумщині

26 Квітня 2023

Фундація спільно з посольством Швейцарії в Україні надали допомогу будинкам сімейного типу на Сумщині. Відтепер 53 дитини мають все необхідне. У дітей є можливість навчатися, а їхні батьки забезпечені засобами, які створюють комфорт та затишок в домі.

“Ми пережили надзвичайно складну зиму. Забезпечення сімей, що живуть на деокупованих прикордонних територіях, знаходяться під нашою особливою увагою. Я вдячна посольству Швейцарії в Україні, за можливість разом допомогти сім’ям із дітьми, які повертаються до нормального життя, навіть у таких нелюдських умовах”, – Директорка Фундації Олени Зеленської, Ніна Горбачова.

Фундація Олени Зеленської перебуває на зв’язку з сім’ями, яким надає допомогу Від кожної родини ми отримуємо адресні запити. Серед тих ДБСТ, що звернулися про допомогу – різні сім’ї: як ті, що повернулися із-за кордону так і ті, що весь час до визволення, знаходилися під окупацією агресора. Відновлення щасливого дитинства кожної дитини в Україні, залишається пріоритетом Фундації.

Фундація вдячна посольству Швейцарії в Україні за підтримку та допомогу українським родинам.  

Діти мають відчувати піклування та любов до себе, особливо у цей трагічний для України час. Ворог продовжує нищити нашу землю. Фундація і надалі продовжуватиме надавати допомогу сім’ям, що залишаються на територіях, які перебувають під обстрілами.