Великі прийомні родини Черкащини отримують все необхідне для облаштування житла

13 Червня 2023

Фундація продовжує допомагати українським сім'ям.

У Миколи та Наталі Рудник на вихованні восьмеро дітей – від 7 до 17 років. Родина мешкає у селі Громи Уманського району, що в Черкаській області. У перші дні повномасштабного вторгнення, навіть колишні прийомні діти, що вже вийшли з великої прийомної родини, так званого ДБСТ, та створили власні сім'ї – повернулися в дім батьків-вихователів. Загалом, у будинку зібралися 20 людей. Впродовж місяця всі жили в підвалі батьківського дому. Поки нагорі тривали обстріли, вибухова хвиля пошкодила дах і він почав протікати. Родина Рудник звернулась до Фундації з проханням допомогти з матеріалами для ремонту покрівлі. Окрім сучасного покриття для даху, Фундація надала кухонну техніку, посуд та постільну білизну. Діти отримали планшети та телефони для навчання.

За особистим запитом великих прийомних родин, команда Фундації намагається надавати все, чого вони так потребують.

Дякуючи іноземним партнерам наша робота триває. Допомогу вже отримали великі прийомні родини з Київської, Житомирської, Чернігівської областей. Після Черкащини потрібні в побуті речі незабаром одержать родини Одещини, Харківщини та Дніпропетровщини.

Завдяки нашим спільним зусиллям із філантропічним підрозділом Групи Європейського інвестиційного банку (ЄІБ), до кінця року 2000 дітей із 280 великих прийомних родин будуть забезпечені всім необхідним.