Великі прийомні родини з Дніпропетровської області продовжують отримувати допомогу від Фундації Олени Зеленської

18 Грудня 2023
Фундація Олени Зеленської продовжує забезпечувати великі прийомні родини Дніпропетровщини найнеобхіднішим для влаштування комфортного побуту.

Упродовж тижня 49 сімей із чотирьох районів області отримають генератори, твердопаливні та газові котли, побутову техніку, ґаджети для навчання, меблі та інше. Також Фундація передала великим прийомним родинам матеріали для ремонту та облаштуванням домівок.

«Фундація Олени Зеленської підготувала для великих прийомних родин Дніпропетровської області ще 60 тон гуманітарної допомоги: від планшетів та велосипедів до газових котлів. Це вже третя партія, яку упродовж останніх місяців ми спрямовуємо на підтримку великих прийомних родин регіону. Дніпропетровська область – одна із лідерів за кількістю таких сімей. Агресор продовжує обстрілювати низку громад. Відтак, родини потребують допомоги, зокрема для ремонту дому та створення побутового комфорту під час війни», – наголосила директорка Фундації Ніна Горбачова.

Гуманітарну допомогу вже отримали великі прийомні родини Синельниківського та Павлоградського районів. Цього тижня підтримка надійне також сім’ям Дніпровського району, міста Дніпра та Новомосковського району області.

Довідково:

Фундація Олени Зеленської вже надала гуманітарну допомогу майже 500 великим прийомним родинам України. Зокрема, сім’ям у Чернігівській, Київській, Житомирській, Сумській, Харківській, Одеській, Черкаській та Дніпропетровській областях. Підтримувати великі прийомні допомагають благодійники з Європейського інвестиційного банку, Князівства Ліхтенштейн та Посольства Швейцарії в Україні.